Vuosi sitten upean ruskan leiskuessa Aurajoen rannoilla näki päivänvalonsa Midas Kultasepät. Aloitimme toiminnan Turussa Linnankadulla upeassa miljöössä Reginan talossa (Linnankatu 9-11).

Konseptinamme on huippulaatuiset itse suunnitellut ja valmistetut korut, joiden materiaaleina käytämme jalometalleja ja jalokiviä.

Teemme tilaus-, muokkaus- ja korjaustöitä. Mallistoomme syntyy jatkuvasti uusia tuotteita ja parhaiten pysyt kärryillä seuraamalla meitä Instagramissa ja Facebookissa sekä käymällä verkkokaupassamme.

Eevi Teittinen koruvalmistuksen saloissa.

Mennyt vuosi on ollut huikea ja tapahtumarikas. On järjestetty hääiltaa ja valmistettu mielenkiintoisia tilauskoruja ja muokattu vanhoja koruja uuteen uskoon. Fitnesstähti Eevi Teittinen kävi kokeilemassa kultasepän työtä ja valmisti itselleen kauniin riipuksen.

Ei voi muuta kuin kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita. Tehdään ensi vuodesta vielä huikeampi! Nyt siis rinta rottingilla kohti tulevia tuulia.

Ensimmäisen vuoden kunniaksi juhlaviikolla on tiedossa upeita juttuja. Viime vuonna Suomen itsenäisyyspäivänä Presidentin linnassakin vieraillut suosittu korusarjamme ”Loiskaus” saa täydennystä riveihinsä (kuvat yllä).

Kenno -korusarja.

Toisena erityisenä extrana suunnittelimme ”Kenno” sarjaamme ensimmäisen vuoden kunniaksi mallin, jota saa ostaa VAIN juhlaviikon ajan kivijalkamyymälästämme sekä verkkokaupasta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.