Yrittäjälle on aina ilo päästä mukaan matkailuaiheisiin julkaisuihin. Nyt Midas noteerattiin Rantapallon 10 tärppiä Turkuun -jutussa.

4. Ihaile kädentaitoja Midas-kultasepänliikkeessä

Midas-kultasepänliikkeessä pääsee kokemaan vanhan käsityöläisammatin vaikuttavimmat ja upeimmat puolet. Liikkeen kultasepät valmistavat korut paikan päällä ja käyttävät tekniikoita hyvinkin perinteisistä aina kaikkein modernimpaan 3D:hen asti.

Midaksesta voit ostaa kultaseppien valmistamia uniikkeja, skandinaavisen pelkistettyjä kulta-, hopea- ja timanttikoruja. Voit myös viedä vanhan koruaarteesi korjattavaksi, ja saat sen valmiina takaisin muutamassa tunnissa.

Katso muutkin tärpit jutusta.

Isälle tehtiin koru Midaksessa

Hyvä isänpäivälahja on teettää lasten kanssa koru isälle. Siitä löytyy nyt yksi tarina Lasten tapaan -blogista.

Mikäli olet seurannut Instaani, huomasit varmasti, kuinka torstaina pakkasin lapset autoon ja suuntasin kohti Turun keskustaa. Kohteenamme oli Midas kultasepät. Käyntimme syynä oli lähestyvä isänpäivä ja tarkoitus oli, että lapset olisivat mukana isälle tulevan riipuksen viimeistelyssä.

Midas kultasepät on kultasepänverstas ja myymälä Turun keskustassa Linnankadulla. Liikkeessä työskentelee kaksi seppää Laura ja Patrick, sekä kultaseppämestari Petri. Midas kultasepät valmistaa käsityönä uniikkikoruja, suunnittelee ja myy omia mallistoja, sekä tarjoaa perinteisiä kultasepän palveluja.

Virta -korun tarina: Mukaansa tempaa, eteenpäin kuljettaa. Toisinaan suvannossa seilataan, kunnes jälleen koskeen johdattaa. Vierelle tuo, viereltä vie. Kuka suunnan aavistaa?

Lue lisää blogista.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.