Kellojen huolto -ja korjauspalvelu

Meillä Midas kultasepillä on oma kelloseppä, joka huoltaa ja korjaa kaiken merkkiset rannekellot. Kelloseppämme Ville on tavattavissa liikkeessä keskiviikkoisin ja torstaisin. Muina aikoina hän työskentelee isolla verstaallamme. Toki voit jättää kellon meille aina liikkeen aukioloaikoina.

Voit myös halutessasi varata ajan, keskustellaksesi Villen kanssa kelloasioista. Voit varata ajan liikkeeseen, verkkotapaamisen tai puhelinpalaverin. Varaa aika alla olevasta painikkeesta.

Miksi kello kannattaa huoltaa

Tässä muutamia tärkeitä poimintoja miksi kelloakin pitää huoltaa.

  1. Kellon tarkkuus: kellojen sisällä olevat liikkuvat osat voivat kulumisen myötä vaikuttaa kellon tarkkuuteen. Huolto pitäisi suorittaa 4 – 7 vuoden välein. Tällöin voidaan taata käyntitarkkuus.
  2. Voitelu: Kun kellon öljyt kuivuvat ja menettävät voiteluominaisuutensa yleensä 4 – 7 vuodessa. Jos kelloa käyttää pitkään ilman, kunnollista voitelua niin liikkuvat osat kuluvat huomattavalla nopeudella aiheuttaen kellon epätarkan käynnin ja lopulta rikkoontumisen.
  3. Arvon säilyminen: Kun kello on huollettu säännöllisesti ja siitä on kunnon dokumentit niin kellon arvo säilyy huomattavasti paremmin kuin huoltamattoman.
  4. Mitä maksaa: Mekaanisten kellojen täysihuoltojen hinnat alkavat noin 300 €. Lisäksi tulee tarvittavat osat jos sellaisia tulee. Kellon huollosta tehdään aina ensin huoltoarvio ja kustannusarvio, jonka jälkeen voit päättää teetätkö työn. Jos työtä ei tehdä arvion jälkeen maksaa arvio 30€

Kelloseppä tavattavissa liikkeessä keskiviikkoisin ja torstaisin kol 11.00 – 17.00

Ota yhteyttä:

Sähköpostitse
Soita  0504419438

Skip to content