Mirva Sonck Turusta voitti avajaisarvonnan 1000€ lahjakortin. Varsin tyytyväinen neito saapui liikkeeseen noutamaan lahjakorttia. Paljon onnea Mirva!

Uniikkikorun suunnittelutyö aloitettiin Mirvan toiveiden pohjalta. Mirva on murtanut ranteensa kaaduttuaan laskettelurinteessä. Ranne luutui väärin, jonka seurauksena hän on läpikäynyt viimeisen viiden vuoden aikana useamman korjausleikkauksen. Leikkausten jäljiltä ranteessa on tietysti useita arpia. Yhdessä lähdimme suunnittelemaan ranteeseen arpien päälle rannekorua.

Rannekorun teema löytyi helposti. Mirva pitää Uudesta -Seelannista. Hänellä on nilkassaan tatuoituna Uuden-Seelannin lipustakin löytyvä ”silver fern” hopea saniaisen lehti. Saniaisen lehdellä on mielenkiintoinen historia. Lehden takapuoli on vahvasti hopean sävyinen. Aikanaan Maorit merkitsivät metsästämään lähteissään kulkureittinsä saniaisen oksilla. Yön ja pimeän laskeuduttua kuu heijastui lehden kasteisesta ja hopeanhohtoisesta pinnasta johdattaen metsämiehet turvallisesti takaisin kotiin.

Päätettiin muodostaa saniaisen oksista elementtejä, joista koostuu kaunis ja herkkä ”seppele” mirvan ranteen ympärille. Materiaalina hopeasaniasta kuvastamaan valittiin valkokulta. Kastetta lehdillä kuvastaivat pienet sinisävyiset jalokivet, kuten akvamariini tai topaasi.

Tästä hienosta teemasta ja yhteisen suunnittelun pohjalta on hyvä lähteä valmistamaan Mirvalle jotakin ainutlaatuista ja upeaa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.