”Mukaansa tempaa, eteenpäin kuljettaa. Toisinaan suvannosssa seilataan, kunnes jälleen koskeen johdattaa. Vierelle tuo viereltä vie. Kuka suunnan aavistaa?”

Isänpäivälahjaksi Midas Kultasepät ovat loihtineet kauniin Virta-riipuksen, jonka viimeistelyyn voivat lapsetkin osallistua. Lapset saavat lyödä riipukseen vaikkapa omat nimikirjaimensa. Lasten tapaan -blogissa on aiheesta jo juttukin.

Lapset huomioitiin todella hienosti ja kun välineet oli käyty läpi, pääsivät he ihan oikeisiin hommiin. Vuorotellen he ensin valitsivat meistin omalla kirjaimellansa, jonka jälkeen vasaralla lyöden kirjain saatiin jäljentymään koruun. Jännityksellä odotettiin millaisen kirjaimen kukakin sai aikaan ja ajatuksena olikin, että lapsen kädenjälki saa ja pitää näkyä – onhan lahja tarkoitettu heiltä isälleen.

Lopuksi tekijät saivat oman Kisällin todistuksen.

Tervetuloa Midakselle osoitteeseen Linnankatu 9-11 (Forumin sisäänkäynnin lähellä) koska tahansa tekemään tai hakemaan omasi. Koruun lyödään lasten nimikirjaimet sekä vuosiluku. Virta -riipuksen hinta on 75€.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
Go top